Νέα

Τα Νέα και οι Ανακοινώσεις της Εστίας Διονύσου

ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι συμπληρώθηκε ο αριθμός των συμμετεχόντων στις Ομάδες Ενδυνάμωσης Γονέων. Οι Ομάδες ενδείκνυται να είναι ολιγομελείς προκειμένου να είναι λειτουργικές και να έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα (αλληλεπίδραση και συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων) . Ως εκ τούτου, οι συμμετοχές δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν τις 10  σε κάθε ομάδα και στο σύνολο των ομάδων τους 50 γονείς.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας  προκειμένου για τη συμμετοχή σας στη δράση που οργανώνουμε.  Δεδομένου ότι στην παρούσα φάση δεν θα μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε όλα τα αιτήματα, τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την αποστολή του e-mail και την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Παράλληλα σας ενημερώνουμε πως πρόθεσή μας είναι να κάνουμε και άλλες παρόμοιες δράσεις στο προσεχές μέλλον ώστε να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε επιπλέον αιτήματα. Επίσης στόχος μας είναι  να οργανώσουμε ομιλίες με θέματα του κοινού ενδιαφέροντός σας.

Σε όλες τις δομές μας υπάρχουν αναρτημένοι οι πίνακες με τα αρχικά των συμμετεχόντων γονέων και των παιδιών του ( λόγω προσωπικών δεδομένων) όπου αναφέρονται αναλυτικά οι ημερομηνίες, οι ώρες καθώς και ο χώρος διεξαγωγής των συναντήσεων. Παράλληλα, οι τελικοί συμμετέχοντες, έχουν ειδοποιηθεί και προσωπικά  μέσω e-mail.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την Προϊσταμένη της δομής σας ή με τα γραφεία της ΕΣΤΙΑΣ.

 Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ      Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΠΔΔ       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

            ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ                                             ΚΑΜΑΚΑΡΗ ΣΤΕΛΛΑ                   ΚΑΡΑΣΑΡΛΗΣ ΤΑΣΟΣ

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση: