Α Παιδικός Σταθμός Αγίου Στεφάνου

 

Φιλοξενεί  νήπια ηλικίας 2,5 ετών έως  την προνηπιακή ηλικία(3,5 ετών) . Στελεχώνεται από το απαραίτητο προσωπικό (παιδαγωγοί, βοηθητικό προσωπικό, μάγειρας, υπεύθυνη).Το ωράριο λειτουργίας του είναι από 7 π.μ έως και 4μ.μ.

  Με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια και τη συναισθηματική κάλυψη των αναγκών των παιδιών που φιλοξενεί, παρέχει τη φύλαξη-φροντίδα και την παιδαγωγική εκπαίδευση των παιδιών μέσω δραστηριοτήτων και παιδαγωγικών προγραμμάτων σχεδιασμένων σύμφωνα με την ηλικία των παιδιών, με σκοπό την πολύπλευρη εξέλιξή τους σε όλους τους τομείς ανάπτυξης (σωματική, ψυχοκοινωνική, συναισθηματική και γνωστική ανάπτυξη). Η φιλοσοφία του  Σταθμού  έγκειται στο σεβασμό των ατομικών αναγκών και ιδιαιτεροτήτων των παιδιών καθώς και του ατομικού ρυθμού ανάπτυξής τους. Ενθαρρύνει την ελεύθερη έκφραση και δημιουργία των ίδιων των παιδιών με δράσεις που κινούνται σε αυτό το πλαίσιο.

Ο παιδικός σταθμός βρίσκεται στον Αγ. Στέφανο,Τραπεζούντος 84 (η προσέλευση και η αποχώρηση των παιδιών και των γονιών γίνεται για λόγους ασφαλείας από την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 29).

Υπεύθυνη Παιδικού Σταθμού

Σοφία Καρακωνσταντή
Τηλ. επικοινωνίας: 210 6218883
Ε-mail: psagioustefanou1@dionysos.gr

 

Επιστροφή