Ανακοινώσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ  ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2022-2023

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2022-2023

Αγαπητοί γονείς ,

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ξεκινούν οι εγγραφές των νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙΠΑΠ ¨Η ΕΣΤΙΑ¨ του Δήμου Διονύσου, για τη σχολική χρονιά 2022-2023

περισσότερα
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΣΠ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΣΠ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Αγαπητοί γονείς,

Την Παρασκευή 20 Μαϊου 2022 και ώρα 2-3 το προσωπικό των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Διονύσου θα παρακολουθήσει διαδικτυακή εκπαίδευση του ΟΑΣΠ ( Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας) με θέμα : “Σεισμός, διαχείριση του σεισμικού κινδύνου στους Παιδικούς Σταθμούς”.

περισσότερα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η Διοίκηση του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ “ Η ΕΣΤΙΑ” ενέκρινε τη δαπάνη και προωθεί την υλοποίηση μιας σειράς σεμιναρίων που απευθύνονται στο παιδαγωγικό προσωπικό των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Διονύσου.

περισσότερα
Διαδικτυακές συναντήσεις για τους γονείς των Παιδικών  και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Διονύσου

Διαδικτυακές συναντήσεις για τους γονείς των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Διονύσου

Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου για το σχολικό έτος 2021-2022! Λόγω των συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας Covid-19 και των μέτρων που έχουν θεσπιστεί με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας, δεν επιτρέπονται προς το παρόν οι δια ζώσης συγκεντρώσεις γονέων. Παρά ταύτα, με σκοπό να παραμείνουν οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου μας σε επικοινωνία με εσάς τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούμε και να σας παρέχουμε την απαραίτητη ενημέρωση σε διάφορα θέματα που σας αφορούν, το Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙΠΑΠ “Η ΕΣΤΙΑ” διοργανώνει διαδικτυακές συναντήσεις των γονέων του κάθε Σταθμού. Στις συναντήσεις αυτές θα παρευρίσκεται και ο ψυχολόγος της ΕΣΤΙΑΣ κος Λάσδας Λάμπρος, ο οποίος κατά την έναρξη της συνάντησης θα αναφερθεί σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν,στη συνέχεια θα αποδεσμευτεί και θα ολοκληρώσουμε με τα παιδαγωγικά μας θέματα

περισσότερα
ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ  ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ  ΜΕΣΩ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΣΠΑ 2021-2022

ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΣΠΑ 2021-2022

ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ  ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ  ΜΕΣΩ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΣΠΑ 2021-2022

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων που αφορά στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ  για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (ΕΣΠΑ  2021-2022 ) για χορήγηση VOUCHER δωρεάν φοίτηση παιδιών στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr - paidikoi.eetaa.gr)

                                                          από 19/07/2021 έως 03/08/2021

περισσότερα
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ -ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ -ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Έως τη 1 Ιουλίου 2021 η νέα προθεσμία για τις εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου.

 

Παράταση λίγων ημερών στη διορία της διαδικασίας των αιτήσεων εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Διονύσου δίνει το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ « Η ΕΣΤΙΑ ». Συγκεκριμένα, οι γονείς μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, πλέον, έως και την 1 Ιουλίου και ώρα 24:00, αποκλειστικά online στην ειδική ψηφιακή πλατφόρμα που ετοίμασε το ΝΠΔΔ προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς χωρίς να χρειάζεται να προσέρχονται οι ίδιοι στα γραφεία της ΕΣΤΙΑΣ αφενός για την εξυπηρέτηση τους, αφετέρου για την ασφάλειά τους, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει επιβάλλει η πανδημία.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι: από την 1 Ιουλίου το ωράριο των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών μας επανέρχεται στην ορθή λειτουργία του 07:00 π.μ - 16:00 μ.μ.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την κατανόησή σας .

περισσότερα