Ανακοινώσεις

Διαδικτυακές συναντήσεις για τους γονείς των Παιδικών  και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Διονύσου

Διαδικτυακές συναντήσεις για τους γονείς των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Διονύσου

Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου για το σχολικό έτος 2021-2022! Λόγω των συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας Covid-19 και των μέτρων που έχουν θεσπιστεί με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας, δεν επιτρέπονται προς το παρόν οι δια ζώσης συγκεντρώσεις γονέων. Παρά ταύτα, με σκοπό να παραμείνουν οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου μας σε επικοινωνία με εσάς τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούμε και να σας παρέχουμε την απαραίτητη ενημέρωση σε διάφορα θέματα που σας αφορούν, το Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙΠΑΠ “Η ΕΣΤΙΑ” διοργανώνει διαδικτυακές συναντήσεις των γονέων του κάθε Σταθμού. Στις συναντήσεις αυτές θα παρευρίσκεται και ο ψυχολόγος της ΕΣΤΙΑΣ κος Λάσδας Λάμπρος, ο οποίος κατά την έναρξη της συνάντησης θα αναφερθεί σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν,στη συνέχεια θα αποδεσμευτεί και θα ολοκληρώσουμε με τα παιδαγωγικά μας θέματα

περισσότερα
ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ  ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ  ΜΕΣΩ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΣΠΑ 2021-2022

ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΣΠΑ 2021-2022

ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ  ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ  ΜΕΣΩ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΣΠΑ 2021-2022

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων που αφορά στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ  για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (ΕΣΠΑ  2021-2022 ) για χορήγηση VOUCHER δωρεάν φοίτηση παιδιών στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr - paidikoi.eetaa.gr)

                                                          από 19/07/2021 έως 03/08/2021

περισσότερα
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ -ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ -ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Έως τη 1 Ιουλίου 2021 η νέα προθεσμία για τις εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου.

 

Παράταση λίγων ημερών στη διορία της διαδικασίας των αιτήσεων εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Διονύσου δίνει το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ « Η ΕΣΤΙΑ ». Συγκεκριμένα, οι γονείς μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, πλέον, έως και την 1 Ιουλίου και ώρα 24:00, αποκλειστικά online στην ειδική ψηφιακή πλατφόρμα που ετοίμασε το ΝΠΔΔ προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς χωρίς να χρειάζεται να προσέρχονται οι ίδιοι στα γραφεία της ΕΣΤΙΑΣ αφενός για την εξυπηρέτηση τους, αφετέρου για την ασφάλειά τους, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει επιβάλλει η πανδημία.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι: από την 1 Ιουλίου το ωράριο των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών μας επανέρχεται στην ορθή λειτουργία του 07:00 π.μ - 16:00 μ.μ.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την κατανόησή σας .

περισσότερα
Διαδικτυακή ομιλία με θέμα : “Ξανά στον Παιδικό Σταθμό!!!”

Διαδικτυακή ομιλία με θέμα : “Ξανά στον Παιδικό Σταθμό!!!”

Αγαπητοί γονείς

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε ξανά τα παιδιά μας στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς μας!

περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

Αγαπητοί γονείς ,

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ξεκινούν οι εγγραφές των νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙΠΑΠ ¨Η ΕΣΤΙΑ¨ του Δήμου Διονύσου, για τη σχολική χρονιά 2021-2022.

περισσότερα
ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΟΝΕΩΝ 2020-2021 ΛΟΓΩ COVID -19

ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΟΝΕΩΝ 2020-2021 ΛΟΓΩ COVID -19

Αγαπητοί γονείς,

Λόγω των ιδιαζουσών συνθηκών που βιώνουμε εξ’αιτίας της πανδημίας COVID-19, αναστάλθηκε η λειτουργία των Βρεφονηπιακών και Παιδικών μας σταθμών, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου (ΚΥΑ).

περισσότερα