Νέα

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Στολίστηκε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της ΕΣΤΙΑΣ, με στολίδια φτιαγμένα στους Παιδικούς Σταθμούς μας, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων. Το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών και ο πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ κος Καρασαρλής Τάσος εύχονται ολόψυχα σε σας και τις οικογένειές σας Καλές Γιορτές με Υγεία και Ευτυχία.

περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Κατόπιν της με αριθ. Πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/188/οικ.21100/8.11.2021 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα “Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού (66η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ)”, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι για την είσοδό τους στις υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου που στεγάζονται στο κτίριο επί της οδού Κοιμήσεως Θεοτόκου 26-28:

περισσότερα
ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ  ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α

Αγαπητοί γονείς,

 

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω εμφάνισης και δεύτερου εργαστηριακά επιβεβαιωμένου κρούσματος εντός 14 ημερών, με άμεση επιδημιολογική συσχέτιση ,σε μέλη του προσωπικού του Παιδικού Σταθμού Ροδόπολης και του Παιδικού Σταθμού Αγίου Στεφάνου (παράρτημα Α), οι εν λόγω Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί ,όπως ορίζεται από τις οδηγίες του ΕΟΔΥΥ ως εξής:

έως και τις 22/11/2021 ο Παιδικός Σταθμός του Αγίου Στεφάνου ( παράρτημα Α )

έως και τις 23/11/2021 ο Παιδικός Σταθμός Ροδόπολης

περισσότερα
Διαδικτυακές συναντήσεις για τους γονείς των Παιδικών  και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Διονύσου

Διαδικτυακές συναντήσεις για τους γονείς των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Διονύσου

Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου για το σχολικό έτος 2021-2022! Λόγω των συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας Covid-19 και των μέτρων που έχουν θεσπιστεί με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας, δεν επιτρέπονται προς το παρόν οι δια ζώσης συγκεντρώσεις γονέων. Παρά ταύτα, με σκοπό να παραμείνουν οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου μας σε επικοινωνία με εσάς τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούμε και να σας παρέχουμε την απαραίτητη ενημέρωση σε διάφορα θέματα που σας αφορούν, το Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙΠΑΠ “Η ΕΣΤΙΑ” διοργανώνει διαδικτυακές συναντήσεις των γονέων του κάθε Σταθμού. Στις συναντήσεις αυτές θα παρευρίσκεται και ο ψυχολόγος της ΕΣΤΙΑΣ κος Λάσδας Λάμπρος, ο οποίος κατά την έναρξη της συνάντησης θα αναφερθεί σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν,στη συνέχεια θα αποδεσμευτεί και θα ολοκληρώσουμε με τα παιδαγωγικά μας θέματα

περισσότερα
«Ανάρτηση Πινάκων Κατάταξης συμμετεχόντων, επιτυχόντων,  απορριπτέων, ΣΟΧ1/2021»

«Ανάρτηση Πινάκων Κατάταξης συμμετεχόντων, επιτυχόντων, απορριπτέων, ΣΟΧ1/2021»

Ανάρτηση Πινάκων Κατάταξης συμμετεχόντων, επιτυχόντων καθώς και απορριπτέων, της υπ’ αριθμ. ΣΟΧ1/2021 με αριθμ. πρωτ. 1079/29-7-2021 Ανακοίνωσης του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Προστασία  Αλληλεγγύη και Παιδεία Δήμου Διονύσου “Η ΕΣΤΙΑ”» για πρόσληψη προσωπικού δεκατριών (13)   ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση Ευρωπαϊκού Προγράμματος.

περισσότερα