Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΣΤΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΣΤΙΑΣ

Θα ήθελα να ενημερώσω, ως πρόεδρος (με απόφαση ΑΔΣ) του ΝΠΔΔ ¨ Η ΕΣΤΙΑ¨ του Δήμου Διονύσου, τα μέλη των δομών που εποπτεύει, σχετικά με τη διαχείριση της κακοκαιρίας ¨ Ελπίδα¨ .

Όπως γνωρίζουν οι ενασχολούμενοι με τα κοινά, οι αρμοδιότητες και η υπευθυνότητά μας, περιορίζονται εντός του αύλειου χώρου και του εσωτερικού των δομών των Βρεφονηπιακών σταθμών και των ΚΑΠΗ. Με την ανακοίνωση των επερχόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων προβήκαμε στις ακόλουθες ενημερώσεις και ενέργειες.

περισσότερα
ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 31/1 ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 31/1 ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Σε συνέχεια σημερινής τηλεδιάσκεψης μεταξύ του Περιφερειάρχη και Δημάρχων της Αττικής και μετά από εισήγηση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, αναφορικά με τα σχολεία του Δήμου μας, αποφασίστηκε:

Η επαναλειτουργία όλων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια)καθώς και των δημοτικών και ιδιωτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών) σύμφωνα με το κανονικό ωράριο λειτουργίας.

περισσότερα
ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/1

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/1

Σε συνέχεια της κήρυξης της Περιφέρειας Αττικής σε κατάσταση ειδικής κινητοποίησης, λόγω των επιπτώσεων της κακοκαιρίας, κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) καθώς και οι δημοτικοί και ιδιωτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί που λειτουργούν στο Δήμο Διονύσου.

περισσότερα
ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ  ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Λόγω τoυ ισχυρού παγετού και την Πέμπτη 27/1 θα παραμείνουν με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής κλειστά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, δημοτικοί και ιδιωτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) που λειτουργούν στο Δήμο Διονύσου.

περισσότερα
ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/1

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/1

Λόγω της κακοκαιρίας, την Τετάρτη 26/1 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, δημοτικοί και ιδιωτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) που λειτουργούν στο Δήμο Διονύσου. Την απόφαση έλαβε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ύστερα από διαβούλευση με τους Δημάρχους της Αττικής σε σύσκεψη που συμμετείχε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης.

περισσότερα
ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου όλα τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Διονύσου

 Λόγω της κακοκαιρίας τη Δευτέρα 24/01/22 και την Τρίτη 25/01/22 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, δημοτικοί και ιδιωτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) που λειτουργούν στο Δήμο Διονύσου. Την απόφαση έλαβε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ύστερα από διαβούλευση με τους Δημάρχους της Αττικής σε σύσκεψη που συμμετείχε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης.

περισσότερα